Äldre man håller leende upp porslinsfigur.

Press

Pressinformation

Pressmeddelanden och pressbilder för nedladdning finns i vårt pressrum på Mynewsdesk.

De bilder som ligger i pressrummet är fria att använda i samband med artikel, recension, notis eller inslag om aktuell utställning eller projekt och med angivande av fotograf.

Vill du använda bilder från Gustavsbergs Porslinsmuseum eller Gustavsbergssamlingen i andra syften? Kontakta vårt bildarkiv.

Foto- och filmningsförfrågningar

Det är tillåtet att fotografera och filma för privat bruk i vår utställningslokaler så länge inte blixt, selfiepinne eller stativ används. Undantaget är de utställningar eller föremål i utställningar som är belagda med fotoförbud. Övrig fotografering och filmning kräver skriftligt fototillstånd.

För ansökan om fototillstånd för filmning eller fotografering i Gustavsbergs Porslinsmuseum för annat än privat bruk, skicka en kort projektbeskrivning med angivet syfte till press@nationalmuseum.se för bedömning.

Vi har inte möjlighet att hantera foto- och filmningsförfrågningar på plats i utställningslokalen.

Presskontakt

Mattias Robertson, kommunikatör mattias.robertson@nationalmuseum.se Tel. 08-519 543 98

Annonsering

Förfrågningar kring annonsering mejlas till info@nationalmuseum.se.